Management Ondersteuning m/v

HBO OPLEIDING
32-40 UUR
Den Haag, NL
Management ondersteuning
Service gericht klantcontact
Creatieve omgeving
Terug naar vacatures

Maakt orde scheppen in (creatieve) chaos jou blij? Ben jij een doortastende aanpakker die een duidelijke visie heeft hoe je zaken nóg beter kan maken? Bij ons krijg je alle ruimte om jouw natuurtalent in support, organisatie en administratie in te zetten. 

Wat ga je doen?

Je houdt van een omgeving dat altijd in beweging is. Binnen onze Agency is geen dag hetzelfde, maar streven wij met elkaar wel hetzelfde na. Aan het einde van de dag willen we altijd die (meer)waarde gebracht hebben aan onze klanten, elkaar en onszelf. Gemotiveerd en energiek ondersteun je directie en zorg jij voor een accurate voltooing van de dagelijkse en wekelijkse vaste taken. Daarnaast weet je ook snel te schakelen bij een last minute aanvraag zonder je andere verantwoordelijkheden uit het oog te verliezen. Je begrijpt het commerciële spel, waarbij relatiebeheer centraal staat. 

Wat breng je ons?

Jij brengt ons een zelfstandige, nauwkeurige, accurate en geduldige detaillist. Efficiënte ondersteuning is jouw tweede natuur, met jouw positieve ‘multi-task’ persoonlijkheid weet jij er aan het einde van de dag voor te zorgen dat je zaken geregeld zijn. Taal is, zeg maar, ‘echt jouw ding’, met jouw uitstekende beheersing van Nederlands en Engels ben jij onze HLO-‘check, check, dubbelcheck’ persoon op alle documenten die de deur uitgaan.

Wat bieden we jou?

Een ontzettende leuke en uitdagende baan in een energieke en creatieve omgeving waar jij jouw bijdrage kunt bieden aan ons en onze klanten, waarbij wij met elkaar mooie merken duidelijk in de markt positioneren en laten groeien.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een mail met jouw motivatie of neem een korte video(!) op met daarnaast je CV, natuurlijk. Je kan dit mailen aan maud@hlobranding.com
Solliciteer nu

Over HLO Branding Agency

Een waardevol merk is authentiek, helder en maakt verbinding met mensen. Merken kunnen duurzaam groeien als je echt oog hebt voor de mensen die je wilt bereiken, begrijpt wat hen drijft en je merk boodschap, visualisatie en beleving op hen gericht is. Door middel van ons brand excellence programma  zorgen wij ervoor dat merken 360º kloppen. Intern en extern. En daarvoor zetten wij de gouden combinatie van strategie/ communicatie design/ marketing in, waarbij die mens altijd centraal staat. En daarmee stijgen de bedrijven waar wij voor werken boven anderen uit en worden hun klanten of werknemers fan. 
Dat doen wij al meer dan 17 jaar voor gedreven merken met diensten of producten in food, green en people. Vanuit Den Haag met ons diverse, internationale team doen wij er alles aan om die glimlach van onze klanten te krijgen.

Terug naar vacatures

Follow us!