Back

Online marketeer (NL)

Maak jij van trouwe klanten loyale fans?
Als onze online marketeer

Jij bent een strategisch denker en kan een strategie omzetten naar een creatief concept. Je hebt de skills om data juist te interpreteren en deze om te zetten in overzichtelijke plannen. Je kunt deze visualiseren en overtuigend presenteren aan het team en klanten. 

Wat houdt deze functie in bij HLO?

Je bepaald strategie op basis van inhoud en relevante kennis en bent vernieuwend in je ideevorming. Hierdoor kom je verrassend anders uit de hoek en bied je ons en onze klanten meerwaarde.

Naast ijzersterke strategieën, marketingplannen en creatieve campagnes kan je jouw visie helder vertalen naar een creatief concept. Hiervoor kan je snel ideeën uitschetsen om deze daarna helder te briefen aan het HLO creatieve team.
Wij zoeken dus geen designer; maar een echte creative marketeer met een duidelijke strategische visie.

Jij weet onze klanten te overtuigen met jouw professionele enthousiasme in je presentaties. Je bent een snelle denker, die er niet voor terug deinst om met creatieve oplossingen te komen als dat je ‘on the spot’ gevraagd wordt.

Je ambitie is groots en je wilt je graag op korte termijn verder ontwikkelen in een regisserende rol binnen ons creatieve team en met onze nomads. Als leading teamplayer weet jij verschillende disciplines bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar versterken. Jij bewaakt creatieve kwaliteit en zorgt dat de door jou bedachte marketingdoelstellingen worden behaald. Niet alleen de klant van onze klant maak je een fan, maar ook onze eigen HLO klanten blijven of worden fans!            

Heb jij bovenstaande gelezen en was het een feest van herkenning. Voldoe je aan bovenstaande wishlist, dan zijn wij al heel blij! Maar het zit in onze natuur om altijd verder te kijken! Dan… zien we jouw leidinggevende skills en ondernemersgeest graag ingezet worden om de creatieve marketing tak binnen HLO Branding Agency op te zetten en onafhankelijk te laten groeien. Je begrijpt natuurlijk dat het gaat om de combinatie van creatieve en commerciële doelstellingen en weet deze om te zetten in een lange termijn visie die wordt nagestreefd door jou. Je weet de juiste klanten binnen te halen door inzet van marketing, sales en jouw netwerk. 

Dit moet je echt in huis hebben

Je begrijpt de werking van SEO en SEA en hoe je dit zo effectief mogelijk kan inzetten

Bovengemiddeld oog voor de vertaalslag van creatief concept naar kwalitatief design 

Je kunt een digitale marketingstrategie ontwikkelen op basis van de merkstrategie en doelstellingen

Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale en online marketing en blijft jezelf ontwikkelen 

Jij weet hoe je een strategische sessie met de klant doorloopt en vertaalt naar een effectief marketing plan

Zelfstandig opzetten, beheren en optimaliseren van o.a. Adwords en Bing Campagnes en je kan de resultaten van verschillende online kanalen analyseren (Google Analytics)

Optimaliseren van onze marketing conversiepaden. Funnels, en crosschanneling! 

Heb jij bovenstaande gelezen en was het een feest van herkenning?

Stuur dan een e-mail naar maud@hlobranding.com met je CV, twee referenties een super motivatie het liefst in een video niet langer dan 1 minuut. 

solliciteer nu!

Ons proces in 4 stappen

Let's meet...

Wanneer je sollicitatie opvalt, nodigen we je graag uit voor een interview

...management

In het tweede interview zit je met het management team

...en team!

The derde meeting is met alle andere HLO’ers om te zien of het clicked 

Je bent bij stap 4! Welkom op onze team pagina ;)

ons team

En stap 4? Je komt op de team pagina.

Yay! A brand new HLO'er!
OUR TEAM