Privacybeleid

Privacy

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van HLO Branding Agency aan gebruikers, evenals op alle informatie, aanbevelingen, documenten en diensten.

1. Algemeen

HLO Branding Agency betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van de op de website aangeboden informatie. HLO Branding Agency kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, volledig en actueel is. Vastgestelde documenten van de vereniging, zoals een jaarverslag en de gedragscode, zijn rechtsgeldig. Overige informatie op of via onze website is dan ook uitsluitend bedoeld als algemene informatie en hieraan kunnen geen verdere rechten worden ontleend.

2. Links van en naar andere websites 

Op deze website staan links naar externe websites en providers. HLO Branding Agency is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetsites waarnaar wordt verwezen, noch voor aanbieders die zijn gekoppeld aan de website van HLO Branding Agency.

3. Auteurs- en intellectuele eigendomsrechten 

Het auteursrecht van deze website en alle informatie daarop berust bij HLO Branding Agency of bij derden, die deze (beeld)materialen met hun toestemming aan HLO Branding Agency ter beschikking hebben gesteld. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van HLO Branding Agency van de website (en onderdelen daarvan) afgeleid beeldmateriaal, al dan niet elektronisch te kopiëren of openbaar te maken.

4. Privacyverklaring

HLO Branding Agency hecht grote waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring geven wij informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. HLO Branding Agency houdt zich in alle gevallen aan de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat: Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Dit doel en het soort persoonsgegevens zijn opgenomen in deze privacyverklaring. Het gebruik en/of de verwerking van uw persoonsgegevens blijft uitsluitend beperkt tot die gegevens die minimaal nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en/of verwerkt. Er zijn passende technische en/of organisatorische maatregelen genomen om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is ter verwezenlijking van het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Wij zijn op de hoogte van uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens en het is onze bedoeling u hierover te informeren en te respecteren. Google Analytics registreert uw IP-adres wanneer u onze website bezoekt. Hiermee meten we hoe onze website wordt gebruikt. Google Analytics maakt gebruik van cookies en bezoekers van de website wordt gevraagd deze te accepteren.

Met welk doel verwerken wij uw persoonsgegevens?

HLO gebruikt uw persoonsgegevens om u de dienst te verlenen waarvoor wij de gegevens hebben verzameld. Verder gebruiken we de informatie om jou en andere gebruikers van onze website beter te leren kennen. Ons gebruik kan onderzoeken, statistieken en analyses omvatten om producten, diensten en technologieën te verbeteren, evenals om u marketinginhoud en aanbiedingen te tonen die zijn afgestemd op uw interesses. We sturen u dit marketingmateriaal via e-mail of andere technologieën (als u hebt verzocht om dergelijk materiaal te ontvangen). U kunt lezen of wij cookies gebruiken op onze website, en zo ja, welke cookies en voor welke doeleinden: Cookies
Uw persoonsgegevens worden door HLO Branding Agency verwerkt voor de volgende doeleinden:

Om deel te kunnen nemen aan HLO Branding Agency ' activiteiten.
Voor het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
Voor het verzenden van specifieke professionele e-mails, afhankelijk van het vakgebied.

Voor bovengenoemde doeleinden kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voornaam; Achternaam prefix(es); Achternaam; E-mailadres; Telefoon nummer; Functietitel en organisatie.

Verstrekking aan derden

In sommige gevallen kunnen wij de persoonsgegevens die wij van u verwerken delen. We kunnen ze bijvoorbeeld delen met leveranciers waarmee we samenwerken om ons bedrijf te helpen zoals hierboven beschreven. We zullen de informatie delen voor zover en voor zover nodig om ons in staat te stellen u de door u gevraagde service te verlenen. 

Bewaartermijn

HLO Branding Agency bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt dan wel wettelijk verplicht is. Deelname aan activiteiten wordt gearchiveerd voor gebruik in afgesproken vervolgactiviteiten en voor eventuele interne evaluatiedoeleinden. HLO Branding Agency bewaart uw gegevens niet langer dan twee jaar.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben wij bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

Alle personen die namens HLO Branding Agency van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn verplicht deze als vertrouwelijk te beschouwen.

• Op al onze systemen is een gebruikersnaam en wachtwoord beleid van kracht.
• Van de persoonsgegevens worden back-ups gemaakt om deze te herstellen bij fysieke of technische incidenten.
• Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

In de praktijk is het niet mogelijk om 100% beveiliging te bieden en daarom kunnen we niet garanderen dat de informatie volledig is beschermd tegen iemand die erin zal slagen de beveiligingsmaatregelen te omzeilen en toegang te krijgen tot de gegevens. U verstrekt uw gegevensgegevens dus op eigen verantwoordelijkheid.  

Als HLO Branding Agency zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u vragen heeft naar aanleiding van het lezen van onze privacyverklaring of meer algemene vragen of contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via creative@hlobranding.com. Op dit adres kunt u ook contact met ons opnemen als u inzage wilt in de gegevens die wij van u bewaren of deze wilt laten corrigeren of verwijderen.

Wijzigingen

We zullen dit beleid van tijd tot tijd bijwerken en wijzigen. HLO Branding behoudt zich het recht voor om dit beleid bij te werken en te wijzigen. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij u via deze website of per e-mail informeren. U kunt de versie van dit beleid die op elk moment van kracht is op onze website vinden. Herzien: 03 februari 2022.

Klachten

Neem contact met ons op als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U behoudt altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP); de toezichthoudende autoriteit voor privacy.

Cookie

Onze website gebruikt cookies die nodig zijn om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld naar aanleiding van acties van u die neerkomen op een verzoek om diensten, zoals het instellen van uw privacy voorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. U kunt uw browser instellen om deze cookies te blokkeren of u te waarschuwen voor deze cookies, maar sommige delen van de site zullen dan niet werken. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare informatie op.

Gebruikte cookies:

PHPSESSID: niet volgen, verloopt wanneer de actieve sessie wordt gesloten.
• taal: niet bijhouden, onthoudt de geselecteerde taal voor een volgend bezoek. verloopt is 1 maand
• bekeken_cookie_policy: onthoudt de instellingen voor toestemming voor cookies.

Ingesteld door Google Tag Manager en Google Analytics: _ga,_gcl_au,_gid.

Hoe voorkom je dat cookies worden geplaatst? Het uitschakelen van cookies heeft alleen effect op het apparaat waarop je ze uitschakelt. Als u meer dan één apparaat gebruikt, moet u de acties herhalen om cookies uit te schakelen.
Hoe cookies uit te schakelen: Internet Explorer / Firefox / Safari / Chrome.